Situationen kring maten

Det blir svårare och svårare det här med maten. Försöker vända det själv. Vill inte behöva gå nån behandling för det också. Det är som att jag varje dag bestämmer mig för att jag inte ska kräkas, att jag ska äta mina måltider men så är jag där i badrummet. Det är så lätt nu, så lätt när toalettdörren är öppen och jag har eget ansvar. Jag klarar det inte. Går inge bra. Tänker inte ge upp bara för att det går dåligt. Nya tag nu ikväll. Inte imorgon utan NU. Jag är trött på sår på fingrarna, blåmärken på händerna, ont i halsen och magen. Vill bara kunna fungera normalt och optimalt och det vet jag att jag inte gör när jag hamnar i dessa situationer gång på gång. Saknar i övrigt Leo i mängder och önskar att han vore här.

Min första helg på behandlingshemmet

Så har jag gått igenom min första vecka. Kom ju i måndags så riktigt hela veckan har jag inte jobbat mig igenom. Missade färdighetsträningen i måndags då vi kom kring lunch. Känner mig fortfarande dum och som att jag förstår noll av det där men det får vara så ett tag. Om det håller i sig så ska jag säga till. Har inte varit ute och gått något alls på förmiddagen. Den känns konstigt nu när jag börjat knata på varje dag, regn som solsken. Har istället möblerat om i rummet för tredje gången och nu är jag nöjd. Det här med promenaderna blir nästan som ett sätt att hantera saker istället för att hetsäta och kräkas. Det är som att om jag håller ordning på hur mycket jag har gått samt hur mycket jag stoppat i mig så kan jag äta utan ångest när jag väl äter. Kan behöva gå tillbaka om och om igen och titta, ser att det kanske en dag blir för lite men ändå känns det som om jag har ätit för mycket. Då finner jag ändå en trygghet i att jag räknar och håller koll. Då kan jag tillåta mig själv att äta min råg kuddar och yoghurt på kvällen när dom andra inte äter nått eller sitter med sitt fredagsmys tidigare under kvällen.
 
 

Skit dag

Att fylla år är inget speciellt. Dagen har varit jobbig och jag har med personalens hjälpt försökt att hantera ångesten som kommit. Kom aldrig upp på hästryggen idag då jag inte våga fråga. Suttit 2 * 30min och väntat på medicin för att jag inte vågar knacka på och störa.


Känner mig så värdelös och dålig efter denna dag. Allt handlar om att jag inte fixar saker och jag drar ned mig själv. Jag hatar verkligen mig själv, ännu mer efter denna dag. Nu ska jag vänta vidare i stallet innan det är dags att åka hem. Vi ska se på tv ihop vid åtta men jag vet inte om jag har lust. Men försöker tänka att det är bättre än att bara sitta ensam kanske.

Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se