Blodprovstagning, underbar personal o ångest på det

Inför morgondagens behandling så tog s det idag blodprover på mig. Det är en liten kvinnlig sjuksköterska som jobbar här. Hon är bara för go. Lite vimsig men hon bryr sig så himla mycket om en, hon pratar och säger att jag är en gullig patient. Alltid skönt att få höra dom orden. Jag vill inte ses som jobbig, tråkig eller vara den som ingen vill ha. Det säger dom iof inte att jag någonsin har varit men ändå jag får för mig det. Att dom liksom har gett upp på mig. Men nej, det har dom inte. Istället så ser dom mina framsteg som jag nu tar och är så stolta över att jag faktiskt gör det. Dom säger att jag måste men det sker ändå frivilligt. För några månader var inte detta ens meningen att prata om men nu har jag ändrat mig. Anledning? Utan överdirft orkar jag knappt gå en kort sträcka som till kiosken och tillbaka. Trappor, uppförsbackar går inte alls, inte heller att springa, bära saker eller vara aktiv på något annat sätt. Det är inte så att jag vill vara kvar i det här men jag har starka tvång som gör att jag har haft väldigt svårt - det har varit omöjligt - att prata mig ur detta.
 
Såhär i efterhand förstår jag inte på mig själv. Det är läkare, ambulanspersonal, personal på akuten, medicin, AVA och IVA som har sagt det rakt på sak Sara du kommer att dö av det här om du inte slutar. Nu har jag slutat. Jag har hållt på sedan 2011. Jag är förvånad över mig själv. Att jag går igenom det här. Nu börjar ångesten krypa på rätt rejält och jag försöker vara lika stark som jag var igår när detta bestämdes, som jag var idag då läkaren var här och sa att jag skulle få behandling med start redan idag. Men där och då sa jag ifrån. Jag måste hänga med i huvudet. Den braiga sköterskan som jobbar ikväll hjälpte mig att kolla i pärmen vilka som jobbade imorgon för att jag skulle vara lugnare. Hon sa att om ingen som jag känner mig trygg med jobbar så kommer hon in och är med mig även om hon inte ska jobba. Hur fint var inte det? Nu ska jag försöka hantera den här ångesten utan att krångla till det för mig.
 
Förra akuten var så mycket finare, bättre och trevligare. Härhar vi akvariedelen.Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se