Bulimi och påskägg

En sak som är knepig när man lider av bulimi är det här med högtider och allt godis. Det är liksom små gåvor som man får som man inte vill säga ifrån om helt men samtidigt är livrädd för att få. Nu är det påskäggen här. Jag vill vara vanlig, har velat det i alla år även som sjuk. Jag vill klara av att äta ett par bitar, vara nöjd och lägga ifrån mig det tills en annan dag då jag tar ytterligare några bitar. Men det fungerar inte så. Med tanke på att även friska människor vräker i sig godis på påsken kan ni bara tänka er att addera bulimi på det. Det innebär att toaletten får sig lite väl många besök, magen gör ont och fingrarna spricker sönder.
 
Idag har jag fått ett påskägg av mor o far. Det ska bli gott men jag har samtidigt svårt att se att jag ska spara lite tills imorgon eller dagen efter det. I min värld finns inte det eftersom att jag varje dag börjar om och tänker att imorgon ska jag lyckas, då ska jag inte hetsäta, inte kräkas och jag ska bli smal. Varje dag i tolv år. Jag är så trött på sjukdomen och gör allt för att komma ifrån den. Men allt sitter så djupt rotat. Ta mat, äta i smyg, kräkas och börja om från början. Det är ett sug som dom liknar med drogmissbruk och det suget är inte litet.
 
Nu ska jag och mamma snart åka upp till avdelningen då det är rond. Jag ska vara på avdelningen resten av veckan. Önskar tiden kunde fortare. Önskar att jag kunde få en plats på behandlingshemmet snart, inte om typ två månader. Vet inte vad vi ska prata om på ronden. Är som vanligt nervös och vill mest ha det färdigt nu. Dags för att packa.
 
 Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se