Då bor man på behandlingshem igen

Nu är jag framme. Det har varit en intensiv men bra dag - sluppit fundera så mycket. Jag och pappa startade resan kring klokcan sju och var nere lagom till lunch efter att vi packat in alla mina saker, med alla menar jag MÅNGA. Personalens utbrast "oj då" när vi bar upp påse efter påse. Lunchen bestod av spagetti och köttfärsås. Vi åt nere i dem gemensamma matsalen. Efter det åkte pappa hem och jag började packa upp, inreda rummet och flytta på möblerna som jag vill ha det. Det kom en personal och förklarade lite allmäna regler men just där och då var huvudet redan fullt av information så jag har glömt hälften. Fick ett papper över aktiviteter. Ridning, gym, träningspass, trädgårdsskötsel, filmkväll, spelkväll osv. Har dock ingen aning om vad jag rent behandlingsmässigt ska göra imorgon. Vet att jag ska ha inskrivningssamtal någon gång, har inte fått något schema över övriga saker man gör.
 
Tog mig en riktig promenad vilket var underbart - även om det spöregnade. Det blev middag, ris med kyckling gryta. Det var gott. Lyckades låsa mig ute från mitt eget rum två gånger så jag fick be personalen att öppna. Jag har ställt massor av frågor till dom andra som bor här samtidigt som jag har bett om ursäkt för det. Dom är jätte trevliga allihop. Fick frågan om jag ville följa med till stallet efter middagen och jag tänkte, varför inte. Red i 45 minuter på en stor men snäll häst. Blev väl lite tokigt då jag sa att jag inte alls kunde rida så bra så hon tjatade om hur jag skulle hålla tyglarna och hur jag skulle bromsa hästen jag satt på. Vilket var en stel, snäll, lektionshäst. Kom tillbaka till behandlingshemmet, tog mig en dusch, åt kvällsmål och har nu landat i sängen. Funderar på att sätta på en film, vika om kläderna i gaderoben och sen be om medicin.
 
Det var tider det, när man tävlade ponny.


Ellinore    •  

Låter härligt! Va duktig du är som vågar följa med på saker redan första dagen. Det här kommer bli bra Sara, kämpa på ❤

Svar: Ja det var jätte roligt:) tack för dina peppande ord ❤️
None None


Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se