En lördag hemma

Då var det snart kväll igen och jag har en dag kvar att spendera hemma. Imorgon blir det intensivt. Först kommer min pappas bror med familj för att säga lite hej då till mig, hur fint är inte det? Så tacksam över alla människor i min närhet. Efter det ska jag hem till en kompis och sedan fira kusinen på kvällen samt packa det sista inför måndag.  Det är ovant för mig att ha såhär mycket att göra. På sjukhuset har jag iof haft mycket besök men det har också varit det jag har gjort. Där är dagens största händelser när det är mat, när dörren är låst och den vanliga duschen på kvällen klockan sju. Det är mycket som är förändrat nu och det känns faktiskt bara bra. Jag har väldigt svårt för förändringar men går på någon autopilot nu för att klara det här. Alla säger att det är så roligt att jag är så pass mycket gladare, att jag vill saker osv. Jag förstår vad dom menar. Jag mår mycket bättre och bara det att jag inte vill dö är en stor skillnad. Men visst finns dom andra tankarna med. Inte på att jag ska ta livet av mig men att jag vill skada mig, att jag vill skära bort varje del av fett från min vidriga kropp. Men jag försöker att inte agera på dom.
 
Idag har jag haft besök av en kär vän under förmiddagen. Åt lunch innan jag och mamma for till mitt boende och hämtade sakerna som ska med till Skåne. Nu är bilen FULL även om det är kvar två påsar till plus en väska. Jag skäms över att det är så mycket saker som ska med, samtidigt som jag vet med mig att jag troligen ska bo där i ca ett års tid och behöver ombyten osv. Nu ska jag hoppa in i duschen. Ta medicin - vilket jag alltid glömmer. Det är inte lätt att hålla redo på tiderna och komma ihåg att ta den över huvud taget. Jag har inte ansvarat för min medicin själv sedan 2010. Det är i sju års tid som andra har påmint mig, gett mig pillren och sett till att jag svalt dem. Det blir ju även så på behandlingshemmet, där ansvarar man för att komma ihåg tiden men dom kollar så man tar den. Ett bra system.Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se