Flytt datum till behandlingshemmet

Igår hade jag läkarsamtal. Jag som var nervös fick en lite mindre chock. Var inte alls nervös för rätt saker. Hon började med att fråga om jag hört något om behandlingshemmet och mitt svar blev då nej. Då säger hon att flyttdatum är klart. Jag tänkte mig kanske i slutet på maj men nej, 24 april flyttar jag. Det är tio dagar dit. Troligen åker jag och pappa redan på söndagen så att han inte behöver köra så långt under måndagen. Tänkte nog sova hemma dagen innan också vilket innebär att jag har åtta !!! dagar kvar på sjukhuset. Det känns helt otroligt. Mitt LPT kommer att avskrivas samma dag som jag flyttar då man vårdas frivilligt på behandlingshemmet. Förstå att åtta månader på sjukhuset snart är slut. Dom sa att jag skulle förbereda mig på att det kommer kännas jobbigt att flytta härifrån eftersom att jag har varit här ovanligt länge. Men jag ser det inte så. Jo visst. Jag har ett par ur personalen som jag verkligen kommer att sakna och det kommer känna konstigt att inte kunna småprata eller berätta något roligt som hänt till just dessa personer som nu verkligen känner mig. Men annars så kommer det inte bli jobbigt alls.Det är jag helt övertygad om.
 
Jag fick beröm för att jag tänker annorlunda. Att jag verkligen kämpar och vill se framåt. Det känns så skönt att kunna skriva det efter att jag fick till mig att flera inte ansåg att jag kämpade emot det friska utan att jag hela tiden föll tillbaka i det sjuka. Vilket jag alltså inte gör nu. Jag försöker att inte fundera så mycket på vad som kommer att ske med mig på behandlingshemmet. Känner mig stark och tänker nog försöka hålla i det här fram tills jag flyttar. Behöver det för att orka nästa vecka. Planerar för fullt för att hinna träffa alla en sista gång innan jag åker, vet ju inte när jag kommer hem. Plötsligt kändes tiden knapp och det var väldigt mycket saker som skulle pressas in i mitt schema. Men det gör inget, den känslan har jag saknat. Att ha många viktiga saker att göra under en dag. Nu så ska jag göra mig iordning då min far snart hämtar mig. Ska åka hem en sväng och bara vara.
 
 
 


Astrid    •  

Underbart :D

Svar: Ja det känns så himla skönt att det äntligen närmar sig! kram
None None


Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se