Fredag, födelsedag och bulimi

Så väntar min första helg här på behandlingshemmet. Jag har gått igenom en jobbig vecka. Det har varit mycket nytt och jag förstår inte mycket av det som sägs rent behandlingsmässigt. Ska behandlas med DBT och KBT (mot tvångsbeteenden) och kanske KBT-E (ätstörningsvård) om de anser att jag behöver det. Min terapeut är jätte bra, det lilla jag träffat henne. Idag fyller jag år. Känns lite konstigt. Av mina kära förlädrar har jag fått ett helt data paket sedan tidigare, perfekt födelsedags present. Mormor o morfar uppvaktade mig med pengar och ett fint kort plus att mormor ringde idag när jag var ute på min morgon promenad. Jag har fått cola zero och en gosse kanin av moster o kusinen min, en parfym av bästis och en oöppnad överraskning av andra bästisen. Till slut har jag fått en kaffemugg av andra kusin familjen. När jag skriver det här inser jag vilka underbar släkt, kompis och familje medlemmar jag har omkring mig. Här är det dock ingen som vet att jag fyller år och det är rätt skönt.
 
Idag är det städdag och man ska tydligen gå och säga till när man har städat klart så att dom kan inspektera rummet. Om det redan var städat då? Eftersom att jag är så dålig på att säga till så väntar jag på att hon ska komma och om hon glömmer så gör inte det något. Det blir inte stökigare för det. Jag tycker om att hålla ordning och har det hela veckan, inte bara för att det vråkar vara städdag. Har i övrigt svårt att hantera det här med öppen toalett och fria mattider. Eller inte de fria mattiderna på det sättet. Jag tycker om att man får äta mellis sent om man vill det osv. Men det räcker med att en personal säger "Jaha det där gick ned" när jag ätit en kroppkaka för att jag ska gå in på toan och kräkas. Det känns som att han tycker jag är jätte tjock som äter den maten när dom flesta andra sa att dom inte tycker om det. Ikväll ska vi iväg till stallet igen vilket jag ser fram emot. Nu ska jag se på någon serie, rita lite, kanske möblera om och så äta lunch.


Nathalie    •  

Grattis!! <3

Svar: Tack så mycket <3
None None

Ellinore    •  

Grattis finaste du ❤

Svar: Tack <3
None None










Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se