Inskrivningssamtal

Det här har verkligen varit en jobbig dag. Insåg att mindfullnessen är en del av färdighetsträningarna och att de övriga färdighetsträningarna inte skiljer sig så mycket ifrån mindfullness. Jag har så oerhört svårt för att sitta i grupp och prata om saker, läsa högt och förstå vad allt innebär. Kände mig så ledsen och korkad efter dom där nästan två timmarna att jag grät. Det är sällan jag är ledsen. Blev ingen sopplunch. Låste in mig på rummet och stannade där tills min terapeut kom och hämtade mig för inskrivningssamtal. Vi satte oss ned tillsammans med chefen för enheten och en annan terapeut. Den andra var med för att jag även har en ätstörningsproblematik. Om jag blir allt för påverkad av min bulimi kommer jag att ha två terapeuter eftersom att DBT inte botar en allvarligare form av ätstörning. Skulle ha kvar min grund terapeut och det blev jag ändå lugn av för hon verkar bra. Stundtals gosade jag med en av personalens pudlar medan vi pratade.
 
Fick fram en del saker som jag tycker är jobbigt och när dom frågade vad jag tyckte om färdighetsträningen utbrast jag att det varit hemskt. Dom sa att det var bra att jag var så ärlig och att det kunde vara så i början. Vi pratade lite om det och då tror jag dom förstod hur jobbigt det faktiskt blivit för mig. Dom sa att det inte ska bli en plåga att ta sig igenom utan något jag får ut något av att gensomföra. Därför skulle vi ge det några gånger till och sen se kring andra möjligheter om det behövs. Kändes skönt att dom är beredda att jobba med alla mina problem. Inte bara bolla mig vidare till något annat för att jag är för komplicerat sjuk. Här behandlar dom hela biten och det känns bra ändå. Det som inte känns bra alls är att det kommer dröja innan Leo får komma hit. Känner mig så ledsen över det här, lurad. Fick till mig att pappren låg och väntade på mig att fyllas i men så är det inte. Jag måste komma en bit in i behandlingen och svar ja det är väl bra. Men jag hade gärna sett att processen iaf startades idag. Känner mig ensam.
 
 


Linda    •  

Jag fick superbra behandling för alla områden. Får man en terapeut man klickar med är det ett plus. Jag bodde ute i gula stugan.

Svar: Skönt att läsa. Ja stället känns jätte bra och min terapeut lika så:)
None None


Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se