Matens komplicerade värld

Dag 3. Suttit i min säng nästan hela dagen. Onsdagar är tydligen en dag där personalen har möten och det inte är någon form av behandling. Så himla skönt. Kände mig avskräckt efter gårdagens mindfullnes. Så förvirrad och hängde inte med för fem öre. Så en dag av promenader och rumtid vad rätt skönt. Idag serverades det kroppkakor till lunch. Ingen grädde och smör som dom andra öste på men jag åt en och det var helt okej. Till middag blev det kall mat i form av lax, ägg, sallad, champinjoner och en sås till det. Det var också gott. Mycket av den maten som serveras är riktigt god. Jag är inte så kräsen märker jag även om mängderna kanske inte så stora. Jag menar med tanke på att jag inte ätit mat på åtta månader på sjukhuset är det rätt stort att jag faktiskt gör det här.
 
För att skriva vidare om mat. Det är väldigt fritt här. Du får kryssa i om du vill ha lunch och middag på morgonen vid synket. Frukosen, lunchen och middagen äter vi tillsammans med mellanmålen tas på egen hand. Eller ja man kan välja att äta kvällsmål vid 19.30 med personal men jag äter hellre ensam mycket senare och på mitt rum framför någon bra serie vilket också verkar vara okej för det är flera som gör så. Äter yoghurt och någon form av flingor till det. Utbudet av yoghurt och flingor är enormt - vilken lycka efter att ha ätit samma sak på avdelningen i åtta månader. Jag tränar mig på att äta olika för att inte köra fast i exakt samma för om den sorten då är slut en dag blir det katastrof. Nu ska jag se ifatt ett par avsnitt av biggest looser och sedan äta sista målet med mat. Tänkte jag skulle försöka hålla mig vaken lite längre ikväll för att sova över frukosten imorgon, vi får se hur det går.Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se