Situationen kring maten

Det blir svårare och svårare det här med maten. Försöker vända det själv. Vill inte behöva gå nån behandling för det också. Det är som att jag varje dag bestämmer mig för att jag inte ska kräkas, att jag ska äta mina måltider men så är jag där i badrummet. Det är så lätt nu, så lätt när toalettdörren är öppen och jag har eget ansvar. Jag klarar det inte. Går inge bra. Tänker inte ge upp bara för att det går dåligt. Nya tag nu ikväll. Inte imorgon utan NU. Jag är trött på sår på fingrarna, blåmärken på händerna, ont i halsen och magen. Vill bara kunna fungera normalt och optimalt och det vet jag att jag inte gör när jag hamnar i dessa situationer gång på gång. Saknar i övrigt Leo i mängder och önskar att han vore här.


Anonym    •  

Likadan för mig här hemma. Jag säger samma sak varenda dag men ändå gör jag det jag egentligen inte vill så nu tappar jag förtroende för mig själv. Det är suget som kickar in och plötsligt står jag där med Rostat bröd med smör ägg och kakor och glass. Usch för denna sjukdom!

Svar: Det är hemskt. Fast jag hetsäter inte här iaf så det är skönt. Är omringad av mat och möjligheter men lyckas iaf stå emot det.
None None

Ellinore    •  

Hej. Vad duktig du är som jobbar emot hetsätningen, samtidigt som jag vet att det innebär en otrolig ångest. Jag har själv bulimi,OCD och depression, och känner igen mig så mycket i det du beskriver. Försök ändå att pröva på ätstörningsbehandling också. Tror de behöver den hjälpen också, även om det såklart kan bi tufft att köra alla behandlingarna samtidigt. Samtidigt är det viktigt att de lägger fokuset på all din problematik, och inte bara ett fokusområden. Hoppas att du mår bättre i veckan, och att du inte känner dig alltför ensam. Många kramar ❤


Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se