Svimningstendens på Sveriges nationaldag

Ikväll har kroppen varit helt slut. Har tvättat sedan imorse. Efter massa strul med torktummlaren hänger det kläder, handdukar och lakan på tork i hela mitt rum. Sådant har jag svårt för, att sova när det inte är undanplockat. Det har flutit på idag gällande promenaderna. Vid lunch hade jag redan gått 60 + 45min vilket kändes skönt. Efter lunch åkte vi till skogen och gick en promenad där och efter det så gick jag själv en promenad utan hunden som behövde vila. Det var tufft. Det var där jag kände att benen knappt höll. Kom hem. Kände mig yr och svag på något vis. Satte mig på golvet och när jag sedan skulle resa mig upp dunkade huvudet ned i golvet, kroppen orkade inte mer. Var snabbt uppe i sittande ställning. En personal kom och sa att det här inte är något bra alls. I övrigt så har dagen flutit på den också. Leo har badat och jag har jobbat lite med dbt'n. Imorgon har jag session med A och så är det morgonsynk men annars lugnt. Det skrämmer mig. Det är när det är lugnt som ångesten knackar på dörren.


Ellinore    •  

Önskar så att du kunde få må bättre. Finns det ingen personal som du har fått förtroende för som du kan prata med när ångesten blir för stark? Kramar i massor!

Svar: Jo det finns en del jag börjat få förtroende för men har så svårt att säga till. Många kramar ❤️
None None


Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se