Läkarsamtal, mat krångel och tydliga riktlinjer

Idag var det dags för det vecko samtal jag alltid har med läkaren. Nu är det dock två veckor tills nästa och jag ser mig friheter att misslyckas totalt i det dolda men samtidigt ser jag också en morot till att det är skarpa men tydliga rutiner kring mitt ätande nu. Att jag inte ska komma undan, det är inte okej. Jag ska hålla mig till mina måltider som är 8.00 - 12.00 - 15.00 - 19.30 - 21.00. Inget byte av tider eller överhopning av måltider får ske. Shit vad det här blir tufft. Samtliga mål äts med personal. Jag hade ju tänkt att lägga fram ett nytt förslag till matschema men jag ångrade mig. Känner att det är nog bra om det här fungerar och får en rutin nu och så kan vi in och peta i detaljer när rutinerna sitter i att äta fem gånger om dagen. Jag känner mig låst och inburad och vet att det hör kommer ställa till sig ibland när jag ska iväg eller göra något eftersom att mattiderna inte får flyttas nu längre. 
 
Regler och rutiner är för övrigt inte ändrade. Jag får inte gå ut själv och har inte fått gjort det på 7 månader. Det är tufft, att aldrig få komma utanför dessa dörrar ensam. Men på något sätt har jag vant mig. Det är vardag för mig att människor hämtar mig hos personalen och lämnar tillbaka mig. Jag tänker knappt på det själv längre. Men då jag ska träffa någon som kanske inte är här för ofta blir det genast hinder på vägen. Jag kan inte gå ned och möta någon som inte hittar. Jag kan inte smidigt hoppa in i bilen här nedanför entrén. Mediciner har jag över huvud taget inte hand om själv av förklarliga skäl. Tycker ändå att det gått skapligt bra på mina permissioner. För om man som jag, i sju års tid haft andra som ger medicinen åt en är det inte lätt att själv vara den som ska komMA ihåg det. Jag missar tiderna och det blir inte rätt så men jag tar dom och det är det viktigaste. Nu ska jag runda av här, fortsätta skriva i mitt block och se på någon serie. Den här dagen har trots allt flutit på rätt okej. Läkarsamtal, färgat håret, pratat med en vän, fikat och haft besök av mamma.











Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se