Min mat situation

Dagarna går här på avdelningen. Vi är snart inne i april och det betyder att min flytt närmar sig med stormsteg. Även om stormstegen ofta känns som små myrsteg. Det är klart att jag ska åka men inte när och det känns jobbigt. Vill flyta här och nu, helst idag. Det är tröttsamt att gå här då rutinerna ser lika dana ut och när jag försöker ändra på rutinerna (vilket är ett stort framsteg för mig att jag ens klarar av) så blir det genast protester. Enligt min mening även om jag har ett matschema är det väl huvudsaken att jag får i mig den kalorimängd jag ska. Inte exakt när och skulle en mattid krocka med något besök borde jag väl kunna få flyta på den, bara jag äter? Svar ja jag vet att rutiner är viktiga men jag ser ju till att jag äter, det är jag som föreslår mina ändringar för att jag ska få i mig alla mål! Irriterad och överkörd. Igår var jag nära att nekas permission för att att jag egentligen skulle ha ätit vid den tidpunkten (mellis 15.00) pappa kom 14.55 och vi skulle åka hem för att hämta lite saker. Jag förklarade läget att han var sjuk och behövde komma hem och vila, vilket gjorde att jag inte ville be han att vänta till 16.00 (äter 15.00-15.30 och så får jag inte gå ut på 30 min) och komma när han redan var ute och åkte. Efter en diskussion med min kp slutade i att jag smällde igen dörren och gick därifrån. Omoget? Ja en aning. Men ibland blir man för pressad och känner sig totalt inträngd - inlåst. 
 
Idag har jag rond med min läkare och mamma, samt personal från avdelningen. Jag vet att vi kommer prata om min mat situation. Jag vet inte om jag ska ha kvar matvaket eller inte. Om dom vill att jag äter mat istället för det jag äter nu eller om jag ska klara ut det hela själv eftersom att det enligt viss personal inte har fungerat. För enligt mig har det faktiskt funderat. Jag har krigat på och ätit VARJE måltid i en veckas tid nu, det är stort. Så vad äter jag? Lämnar detaljerna utanför denna blogg men tiderna är 8.00 frukost - 12.00 lunch - 15.00 mellanmål - 19.30 kvällsmål - 21.00 frukt. Det är svårt för mig att komma med ett förslag till matschema då jag inte vill äta för mycket. Jag måste pussla ihop ett schema som tar hänsyn till mina tvång, till mina ätstörda tankar och regler samt att det ska passa läkaren/ personalen, det får inte bli alldeles för lite för då godkänts det ju inte. Jag blir tokig på det här. Får inte ordning på det. Måste lösa det här fram tills halv fem då läkarsamtalet är. 
 
 Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se