3 veckor

Tänk vad tiden går fort. Jag har varit här i 3 veckor nu. Känns som att jag har varit här längre tid. Har fått så fina vänner här, så snälla och välkomande. Förmiddagarna här går ut på grupp terapi eller färdighetsträning som det heter inom DBTn. På eftermiddagarna och kvällarna finns det övriga aktivteter att göra. Det jag brukar vara med på är ridningen, promenader i skogen och häng i trädgården. Vi har vattenkrig, spelar kubb, badar, skrattar. pratar djupaste allvar likt jag aldrig gjort förut. Allt i ett enda stor garn nystan men jag trivs. Det är roligt att göra så här pass mycket saker. Försöker skjuta bort tankarna på hur jag ser ut och göra något åt det istället. Skäms.
 
Ikväll var det ridning i skogen som stod på schemat. Jag tycker sedan en ridolycka att det är läskigt att rida i skogen så när dom andra njöt av solen, fåglarna, hästarna och våren över lag så satt jag på helspänn och koncentrerade mig. Livrädd för att hästen skulle göra en kullerbytta. Fick e ny häst. Bytt upp mig från att bara rida på den säkra ridskolehästen som alla får till en början. Det var en trygghet men nu har jag börjat få tag i de gamla ridvanorna så det är roligt att få chansen att testa lite olika. Efter ridningen så gosade vi lite i stallet, gjorde iordning hästarna och styrde sedan hemåt med bilen.
 
Tog mig en lång dusch. Städade ordning på rummet och vek in alla kläder jag provat men sett för fet ut i. Nu ser jag tjock ut i alla kläder jag har och det är jag medveten om men det kan iaf vara mer eller mindre. En daglig kamp det där. Spelade sedan lite skipbo med en medpatient medan vi såg på tv. Fick mitt hår flätat innan jag gick och tog den sista medicnen. Det var 2,5 timme sedan men jag är fortfarande vaken.


Anonym    •  

Va mysigt! Låter som ett kollo man hade som barn där dagarna var fyllda av lekar och aktiviteter.

Svar: Haha ja den fria tiden utan behandling har lite den känslan över sig:)
None None

Sophia    •  

Kul att du verkar trivas 😊 Vet du hur länge ska vara där? Kramar
😘

Svar: Nej ingen aning faktiskt.. Kram 💛
None None

Anonym    •  

Kul! <3 Jag undrar vad som är planen när en person varit där ett tag? Vad händer sedan, dvs ska man jobba eller är det direkt hem utan sysselsättning? hoppas du tar frågan rätt men jag klurar på det eftersom jag tycker att komma hem till att göra ingenting är direkt farligt pga tankarna far runt och vetskapen om att man inte kommer ha nått jobb/ skola utan bara vara hemma resten av sitt liv kan leda till livsleda. KRAMAR <3

Svar: Oj, jag vet faktiskt inte. Det beror på vilket stadie man är i osv. Inget som går att säga nu. Kram
None None


Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se