Fullspäckat schema

Jag vet att jag är dålig på att blogga men allt är så intensivt. Förutom all behandling är det aktiviteter varje dag som jag är med på och när det inte är aktiviteter eller behandling umgås jag med dom andra, är ute eller pratar i telefon. Att sätta sig ned och bara skriva känns så långt ifrån somliga dagar. Jag måste verkligen öva på det. Märker här att jag har väldigt mycket saker att jobba på. Denna veckas utmaning gällande medveten närvaro är att bara stanna upp i vardagen och vara, två gånger om dagen. Vi hade färdighetsträning idag. Gick ned till sjön med ett par övningar som skulle göras på vägen dit Sedan satt vi i grupp på bryggan och gjorde ytterligare några övningar. Det var en uppskattad lektion från min sida. Har väldigt svårt för at koncentrera mig på uppgifterna då jag hela tiden lägger fokus på hur jag ser ut, vad jag säger, hur jag säger det, vad jag har på mig, hur kläderna sitter, hur jag sitter, står eller går osv. Det är mycket tankar i mitt huvud ständigt vilket gör uppgifterna ännu svårare.
 
Igår hade vi ridning på schemat som varje måndag. Ett rätt stort gäng åkte dit och jag blev flyttad från den trygga hästen jag hittils bara har ridit. Ridläraren sa att det skulle gå fin fint och att jag skulle tycka att det var roligt att rida en annan häst. Hoppade upp och oj så roligt det var. Det gick bra tycker jag och jag fick inte alls lika mycket negativ kritik som första gången jag red då tyglarna var för långa, sen för korta och jag satt för mycket bak och sen för mycket fram. Nu har jag börjat komma in i det och jag längtar redan till nästa måndag. Ridläraren är verkligen bra och hon anpassar ridningen till varje person.
 
Ska åka iväg om en halvtimme. Åka med gänget som ska in och träna på gym, där hoppar vi av och lånar en annans bil för att bland annat åka och handla lite. Fick inte det jag önskat vid handlingen så jag ska köpa lite komplement själv tänkte jag. Listan glömdes nog hemma. Cola zero och lättdryck står också på inköpslistan. I övrigt idag så har vi varit ute i skogen och gått för att sedan sitta vid en liten sjö och dricka kaffe. Jag spelade kort med en när vi kom hem. Uppskattat. Sedan har jag jobbat lite med DBT´n och fyllt i papper kring tvångsproblematiken. Har fått mycket gjort idag och jag är så glad för att jag vågade ta emot behandling innan jag kom hit. Att jag gick emot alla mina tvång på sjukhuset och faktiskt tog emot blod. Jag hade inte orkat göra hälften av allt det jag gör om jag inte tagit emot de röda påsarna.  


Nathalie    •  

Det låter verkligen helt perfekt! Är så glad för din skull!!

Svar: Tack fina du ❤️
None None


Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se