Ingen telefon + en trevlig söndag

Jaha då kom det en dag där även min iphone la av. Den är ny, inte ens ett år. Jag befinner mig i en annan stad, fyra timmar hemifrån, ingen nära förbindelse till stadslivet så att jag lätt och smidigt kan komma och lämna in den fort. I veckorna har vi behandling under förmiddagen sedan är det oblegatoriska måltider som ska följas och där på ska läxor göras och man träffar sin terapeut. Att hinna in till stan känns omöjligt, måste försöka be någon personal om hjälp. Blir handikappad utan telefon. Jag pratar i den varje dag, skriver sms, LYSSNAR PÅ PODDAR, räknar och ja - halva mitt liv är i telefonen. Det är ett tidsfördriv, ett sätt att hålla kontakten med dom hemma. Så om jag inte svarar den närmsta tiden så är det för att jag helt enkelt inte kan starta min telefon.
 
Söndag idag. Har varit vaken sedan klockan 06.00 då jag intog kaffe i matsalen med personal och en med patient. Den här dagen har resulterat i att jag fick hänga på två andra tjejor, super gulliga verkligen, tycker verkligen om dom, till en affär som säljer typ ALLT möjligt. Blev två par leggins, skurmedel, sköljmedel och cola zero mm. En trevlig tripp. Lunch och sedan trädgårdshäng med kubb, prat, hundmys och bara känslan av att vara utomhus. Jag tog mig en promenad och direkt när jag kom tillbaka blev det ytterligare en promenad med dom andra. Skönare väder här idag. Lite moln men ändå varmt. Tröja väder, jackan kan man skrota tills vintern (hoppas vi på). Nu ska jag ta och göra kväll och försöka somna. Sitter med öppet fönster. Det regnar ute och hela mitt rum fylls av den daggiga doften av sommar regn (ja efter nio månader på avdelningen glädjs man över mindre saker här i livet).Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se