Paddeltennis och fredagsmys

Min vardag ser verkligen helt annorlunda ut nu jämfört med det sista året. I nio månader var jag instängd på sjukhuset och innan det var jag instängd av mig själv i mitt liv hemma i lägenheten. Få märkte det men kroppen höll på att lägga av både psykiskt men framförallt fysiskt. Nu däremot såhär ett år senare orkar jag med dom mest fantastiska sakerna som finns att göra. Promenera timma eller timma, rida och likt idag då vi var iväg och spelade paddeltennis. Det var roligt. Jag tar det för givet att kroppen fungerar men så frågade pappa idag hur det kändes. Det fick mig att tänka efter. Inse att jag inte skulle orkat det där för bara några månader sedan, veckor till och med. Livet i Skåne är bra och dagarna far förbi. Det är mycket aktiviteter, behandling av olika slag och mellan där promenerande och läxor som ska göras. Ändå är jag inte inne i behandlingen än så det lär väl bli ännu värre.
 
Efter att vi varit iväg och spelat det där stannade vi på city gross på vägen hem. Köpte en stor flaska cola zero att skämma bort mig med och så lite annat smått och gott. Tog mig en dusch när vi kom tillbaka till behandlingshemmet. Pysslade lite med framsidan till min DBT pärm och även mitt skrivblock till färdighetsträningen. Imorgon ska jag försöka sätta mig in i läxan och göra så gott jag kan. Annars är det ledigt nu i två dagar och det ska bli så skönt. Tänk. Helger har jag alltid hatat men nu älskar jag dom. Att slippa ha en massa saker som måste gås igenom, som måste förstås och tas in. Istället kunna gå ut när en vill, promenera och pyssla i rummet. Underbart! Imorgon ska det dessutom vara fint väder. Nu har jag precis avslutat ett fredagsmys med ett gäng trevliga tjejor, en vovve och personalen. Längtar så tills att min lille man får komma hit.
 Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se