Samtal, byte av kontaktperson och fint väder

Det har varit en händelserik dag. Började med att jag försov mig. Vaknade vid 9.00. Morgon synken är redan vid 8.45 så det var kört. Hade sedan färdighetsträning och efter det tog jag mig en promenad. Värmen har kommit hit och det ger mig sådan ångest. Jag avskyr att gå omkring i lite kläder, att visa min kropp mer än nödvändigt. Hatar den verkligen. Hade sedan samtal med A. Dag ska nu börja fylla i dags kort om hur det går för varje dag. Nu börjar behandlingen på allvar. Hon sa att jag hade höga "poäng" på ätstörnings testet och att hon kanske inte kan lösa det här själv. Hon skulle börja med att prata med sin chef. Det gör mig lite nervös då jag tycker att vi fått en bra kontakt. Men vi får se. Vi ska börja jobba ihop iaf.
 
Sedan så hade hon ordnat så att jag fick en ny kontaktperson här. Det känns verkligen kanon skönt. Hon som jag fick var en av tre jag önskade och det kändes så skönt att dom lyssnar på det här och inte gör som på sjukhuset "så gör vi inte här", "du får stå ut" osv. Efter samtalet satt jag i trädgården länge och pratade med några av de andra som bor här. Solade och blev röd likt en tomat. Till slut. Imorse fick jag det bästa beskedet jag kunde få. Jag lämnade in hundansökan i måndags, en kvart efter att jag fått den. Mor hörde av sig och sa att dom kunde komma ned med honom på nästa torsdag. Jag blev stressad då det stod i pappren att det tog minst tre veckor för beslutet att gå igenom. Men på något sätt orndade A det så det tog fyra dagar istället. Gav henne en kram när hon kom imorse och knackade på min dörr för att lämna beskedet. Nu ska jag ta och varva ned här.


Nathalie    •  

Åh vad härligt att läsa om hunden! Vad glad jag blir!! Jag tänkte på en grej med aktiviteterna ni har på behandlingshemmet, måste man vara med på alla eller är det frivilligt? Kram

Svar: Allt är frivilligt:) du åker med på det du vill vilket kan variera från vecka till vecka. Ett bra system faktiskt då man kanske har en dålig dag eller samtal och inte kan följa med, då är det bara att stryka sig och hänga mer nästa gång :)
None None


Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se