Vad pysslar en med om dagarna?

Känner att jag är dålig på att blogga men det händer så mycket saker här om dagarna som jag inte är van vid. Jag har levt ihop med min dator och telefon i nästan ett år när jag varit på sjukhuset och tiden hemma innan inläggningen. Nu helt plötsligt har jag massor att göra. Idag har jag dock inte gjort så jäytte mycket. Följde en tjej till bussen i förmiddags. Rengjorde stall skorna med en av de andra två som jag umgås mest med. Vilka fina människor dom är! Dom räddar min vardag här, ingen aning om dom känner lika dant men så är det för mig iaf.
 
Imorgon är det färdighetsträning igen. Jag har gjort en del uppgifter utan att veta om det är dom rätta. Men jag börjar komma in i tänket kring DBT´n nu även om det fortfarande är väldigt svårt för mig att kunna koncentrera mig i en grupp av människor. Jag jobbar bäst tyst för mig själv på rummet. Imorgon har jag även samtal med A inbokat. Hoppas på att få reda på lite fakta kring hunden och byte av kontaktperson. Nu har jag liksom gått och sugit på det i en vecka. Imorgon blir det start på en värmebölja. Fasen också nu börjar det. Årstiden där man måste visa sig i mindre kläder, där det är för varmt med tjock tröja.
 
Känner mig trött efter denna dag. Igår var en intensiv dag med behandling, hundvakt och promenader. Sedan kunde jag inte varva ned och sova så jag gick ut kring tolv slaget. Satt ute en stund och somnade till slut i soffan med en annan tjej. Väcktes av personalen imorse. Stämningen här är svårt att ta på. Samtidigt som det är fritt och jag har mer spelrum än någonsin är jag omgiven av andra människor som mår dåligt och bockar på uppmärksamhet eftersom att dom mår så pass dåligt (tvivlar inte en sekund på att dom inte gör det) men det blir så att en själv tar två steg tillbaka. Lossas att allt är bra och kör på.Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se